Хайде НАЗДРАВЕ и от Варна с чаша вино и нега нашите малки бангиики да ни ядосват по-рядко !
Известие
Collapse
No announcement yet.
33 ракийки!
Collapse
X
-
Наздраве,Пердах, ама ще банна един глобален дето ми се пише адаш и приятел!
И той от Варна!
Ако продължава така ще му идеме на гости!
Заслужава си го!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеНаздраве,Пердах, ама ще банна един глобален дето ми се пише адаш и приятел!
И той от Варна!
Ако продължава така ще му идеме на гости!
Заслужава си го!
Наздраве и гледай ние да не дойдем ,че на адаша ти като му се отвори глътката за бира и после пивовара обявява 300% преизпълнение на петилеткатаНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Ти не плаши вълка с луканка!
Виж там една тема с една идея за опоскване на едно агне, евентуално в осоговския балкан, поснато лично от него.
Да не вадя рецепти от кухнята, щото всички ги имам.
Ха наздраве!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Па Наздраве щом си рекъл .
Агнето лесна работа - изяждаме го барабар с все кокалаците - колко е то едно агне
И елек ще направим от кожата му
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Колеги, да поздравим с мощно и дружно НАЗДРАВЕ, завърналиш се Старши Скрападжия на раздела- Джорди!
Наздраве!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
-
Да ти е наздраве!
Кръвчица да ти стане!
Някой друг отговорен да се присъедини!“На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеДа ти е наздраве!
Кръвчица да ти стане!
Някой друг отговорен да се присъедини!“
Инак наздравие !!!
Зема се разхода до Кюстендилско деееева. От 10г. не съм одил натамока
Ше ти свърши виното да знаеш!!!Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Ами какво чакаш!
Днеска се поразходих по планината и открих едно местенце, по идея на Спечелиста!
Нещо съм си навил на пръста!
Иначе, преди да тръгнеш звънни, да не съм се запътил аз към Люлин и да се разминеме!
Ха наздраве!
Едит: ти за виното не се безпокой! Отточих около 600 литра преди една седмица, а има и от стари години!Last edited by mordohy; d.m.y г., 23:02.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеАми какво чакаш!
Днеска се поразходих по планината и открих едно местенце, по идея на Спечелиста!
Нещо съм си навил на пръста!
Иначе, преди да тръгнеш звънни, да не съм се запътил аз към Люлин и да се разминеме!
Ха наздраве!
Едит: ти за виното не се безпокой! Отточих около 600 литра преди една седмица, а има и от стари години!Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Мда!
Ама само се каниме!
Адаш, мисля си за пролетта!
Тука е стар езически празник, вплетен в християнството чрез 40 мъченици.
Та по тоя повод, на тоя ден се пият 40 чаши!
Имаме си и мис Пролет, автопарад на таратайки , карнавал и други карнавали привечер след 40-те чаши!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
Comment